Slik blir «Deus Ex: Human Revolution»

Det å følge opp et av spillhistoriens viktigste spill er ingen enkel oppgave. Nå har endelig de første detaljene om «Deus Ex: Human Revolution» kommet.

12. mars 2010 17:32

I forbindelse med Game Developers Conference som nå pågår i San Francisco har Square Enix og Eidos lettet på sløret angående «Deus Ex: Human Revolution».

Det har blitt sluppet en teaser-trailer som gir en pekepinn på hva vi kan forvente av stemning og historie.

I et intervju hvor leserne sendte inn spøsmål til IGN avslører spillets regissør Jean-Francois Dugas nå flere viktige detaljer om spillet.

Dugas forteller blant annet at historien vil starte 25 år før det første spillet i serien og at det første spillet har vært den største inspirasjonskilden.

Det første Deus Ex-spillet fikk mye oppmerksomhet for sin svært åpne spillmekanikk. Friheten lå i førersetet og det var opp til spilleren å finne sin egen spillestil, noe Dugas også bekrefter blir tilfellet i det nye spillet.

- Spillet er bygget rundt flere veier og flere løsninger, så du har ofte mer enn én vei rundt en hindring. Og selv innenfor der igjen har du tonnevis med valgmuligheter for rollefigur og våpen-utvikling, sier Dugas til IGN.

- Hvis du foretrekker en strategi med fokus på kamp så er det plenty med muligheter for biomekaniske forbedringer på figuren og våpen for å bli en drapsmaskin. Er du en strateg og pasifist finnes det også alternativer for å unngå konfrontasjoner gjennom biomekaniske forbedringer og andre ting. Valget er ditt, legger han til.

Senere sammenligner han valgene du tar og konsekvensene det får med det nylig slupne PS3-spillet «Heavy Rain», hvor du som spiller også påvirker historien med moralske valg og dilemma.

Dugas avslører også hovedpersonen Adam Jensen, en sikkerhetsspesialist i et eksperimentelt, bioteknisk firma, spiller en nøkkelrolle i en omfattende, global konspirasjon.

«Deus Ex: Human Revolution» er under utvikling til PC, PS3 og Xbox 360, og forventet utgivelsesdato er høsten 2010.

Se traileren her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3