«Monkey Island 2 Special Edition» til sommeren

Kommer til PC, iPhone, iPod Touch, Mac, PS3 og Xbox 360.

11. mars 2010 08:44

LucasArts benyttet anledningen på GDC til å annonsere en oppusset versjon av «Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge».

Selskapet slapp i fjor en svært vellyket versjon av det første spillet i serien fra 1990, samtidig som de startet en helt ny episodebasert serie kalt «Tales of Monkey Island».

Det var Telltale Games som stod for utviklingen av den nye serien.

Ifølge Kotaku var også de originale Monkey Island-skaperne Ron Gilbert og Tim Schaefer med på å annonsere den oppussede versjonen av  «Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge» under GDC i San Francisco.

Kotaku kan fortelle at den nye versjonen får ny HD-grafikk, re-mastret musikk, nye stemmer og et hint-system. Ikke ulikt den forrige versjonen, altså.

Les også: Vi møtte mennene bak nye Monkey Island.
Les også: Anmeldelse av «Tales of Monkey Island: Launch of the Screaming Narwhal».


PUSS PUSS

LucasArts-president Darrell Rodriguez varsler imidlertid flere tilskudd:

- Vi legger til enda mer innhold i denne oppfølgeren og kan ikke vente med å gi både gamle og nye fans av det klassiske Monkey Island opplevelsen av kanskje det mest elskede spillet i serien noen sinne, sa han i annonseringen.

LucasArts bekrefter at «The Secret of Monkey Island: Special Edition» også kommer til PS3 om kort tid og vil bli nedlastbar gjennom PlayStation Network.

Det kommer også til å bli tilgjengelig for Mac gjennom www.GameAgent.com og PC via www.TelltaleGame.com, www.InstantAction.com og Steam.

«Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge» har planlagt utgivelse til sommeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3