«Modern Warfare 2»-utvidelse i mars

Infinity Ward slipper nye kart på Xbox 360 i slutten av mars. PS3- og PC-eiere må imidlertid vente litt lengre.

10. mars 2010 10:21

Robert Bowling, PR-mann i Infinity Ward, lovte oss nylig de første detaljene rundt den første nedlastbare utvidelsen til «Call of Duty: Modern Warfare 2». Det fikk vi også da GDC startet i går, tirsdag.

Les flere nyheter fra GDC 2010 her.

Microsoft kunne slå seg på brystet under E3 i fjor sommer, og erklære at de hadde sikret seg tidsbestemt eksklusivitet på de to første utvidelsene til dette umåtelig populære skytespillet. Det betyr at denne utvidelsen så langt bare er annonsert til Xbox 360, og 30. mars er datoen verdt å merke seg for deg med tilgang til Xbox LIVE, skriver Bowling på sin Twitter.

Det er enda ikke kunngjort noen dato for de andre plattformene. Pris er heller ikke kjent per i dag.

Annonseringen av denne kartpakken har tydeligvis fostret kreativitet blant utviklerne i Infinity Ward. Nettsiden Mapathy.com frister på fiffig vis denne første utvidelsen til 2009s mestselgende spill.


Den første nedlastbare utvidelsen til «Call of Duty: Modern Warfare 2» slippes 30. mars på Xbox 360. PlayStation 3- og PC-versjonene slippes på et senere tidspunkt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3