Høydramatisk i andre runde av Pretty Pudge's Pokaljakt

Norsk lag snudde kamp flere ganger. Se den her.

23. oktober 2014 13:48

(PressFire.no): Søndag 12. oktober stilte 220 håpefulle spillere opp i den andre kvalifiseringsturneringen i vår «Dota 2»-liga, Pretty Pudges Pokaljakt.

Comeback galore

Det så lenge ut som Fiskestanga kom til å ryke ut i semifinalen mot blandingslaget Team Alpha, men etter over femti minutters intens krigføring og to comebacks klarte de norske guttene å avslutte spillet på oppsiden.

Se den dramatiske semifinalen her.

Pressfire tok en prat med lagkaptein Joakim «jOOOey_^» Johansen som bekreftet at guttene fra ’stanga var i ekstase etter å ha snudd semifinalen.

Norske underdogs i finalen

Ledet av den alltid sterke Tobias «Vroksnak» Axelsson og solide Jesper «Miracle» Nyhlen var det mange som trodde at Fiskestanga kom til å møte virkelig tøff motstand.

Likevel ble tent håp allerede i utvelgelsesfasen da svenskene var grådige mens det norske laget satset på en mer aggressiv strategi.

Etter 44 nervepirrende minutter gikk ’stanga seirende ut av landskampen og innkasserer dermed også åtte poeng sammenlagt i ligaen, Rockstar Hoodies og Attitude One Tunguska Headsets (Les mer om de her!).

Finalekampen kan du se her.

Dette gjør at etter to kvalifiseringsrunder ser tabellen slik ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3