– Sony åpnet og avsluttet med et smell

Oppsummering av nattas begivenheter. Se video.

10. juni 2014 14:37

(PressFire.no): Siste etappe i natt, en maraton der de største aktørene i spillbransjen tradisjonen tro åpner den årlige E3-spillmessa i Los Angeles, var Sonys.

Det skjedde fra klokka 03:00 i natt, norsk tid.

Lave skuldre

PlayStation 4 har medvind for tiden. De leder salgskappløpet mot Microsoft (riktignok er Xbox One lansert i færre markeder), og kunne derfor koste på seg å ha litt lavere skuldre enn konkurrenten, og noen flere smil.

For der Xbox-sjef Phil Spencer stresset med å ha knallhardt fokus på spill, spill, spill gjennom nitti kompakte minutter, inneholdt Sonys E3-pressekonferanse mer bredde.

Vitset om Microsoft

Blant annet kunne vi høre litt om tv-satsninger, tilbehør som PlayStation Tv og VR-brillene Morpheus. Sony Entertainment Computer-sjef Andrew House kostet også på seg en billig spøk på Microsofts vegner når det gjelder Kinect-usvingen.

Våre folk i Los Angeles oppsummerer nattas E3-pressekonferanse i denne videoen. Hvis du valgte søvn i natt foran å følge denne briefen, kan du oppdatere deg i vårt livestudio. Vi fulgte nemlig hvert minutt av denne og de tre andre E3-pressekonferansene i går kveld og i natt.

I Los Angeles for PressFire: Jarle Hrafn Grindhaug, Mikael Harstad Groven (reporter) og Torbjørn Brænde Kvenseth (foto/redigering).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3