Tre nye «Assassins Creed»-spill under utvikling

Blir annerledes og nyskapende, lover Ubisoft-sjefen.

16. juni 2013 13:58

(PressFire.no): Ubisoft venter ikke med å gni på gullhøna. Hele tre nye «Assassins Creed» er under utvkling allerede, bekrefter Ubisoft-topp Yves Guillemot til spillsiden Kotaku.

Spillserien står ikke i fare for å bli utvannet, mener spillsjefen.

- Vi vil sikre oss at utviklerne våre som jobber på de forskjellige titlene, har nok tid på seg slik at de kan ta riskene og forandre konseptet nok til at det blir friskt og fristende, sier Guillemot.

Neste tittel is serien er «Assassins Creed IV: Black Flag» som har blitt vist frem under årets E3.

- Det vi har oppdaget er at vi har kapasiteten til å stadig skape nye spillinnovasjoner. For meg er det selve formelen: om du stadig kan forandre spillet og komme på noe nytt, vil fansen ha nye produktene jevnlig, forklarer Guillemot.

- Vår jobb er å passe på at utviklerne har nok handlekraft, nok energi og nok tid til å ta de nødvendige skrittene for å skape spill med høy kvalitet, sier han.

Nummer seks

Ubisoft har allerede fem «Assassins Creed»-titler i spillkatalogen, med det sjette annonsert til en lansering 31. oktober.

Denne gangen er vår helt en blond, røff piratkaptein med navn Edward Kenway, bestefaren til Connor, fra forrige spill.

Det første spillet i serien kom ut i 2007, denne og den første oppfølgeren ble ledet an av Patrice Désilets, som akkurat nå er i en rettsstrid mot Ubisoft angående et annet spill, «1666: Amsterdam».

«Assassin's Creed IV: Black Flag» kommer ut til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, pc, Wii U den 31. oktober. Her kan du se den ferske E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3