Nå får plantene endelig hevn over zombiene

Se «Plants vs. Zombies: Garden Warfare» her.

11. juni 2013 00:03

(PressFire.no): Det var kanskje kveldens minste overraskelse, etter at vi har sett bilder fra E3-korridorene av postere med spillogoen på de siste par dagene.

PopCap og EA avslørte sin tredjepersonsskyter, med vegetabilsk smak: «Plants vs. Zombies: Garden Warfare» i kveld.

Dette skjedde under EAs pressekonferanse på E3.

Utenfor komfortsonen

PopCap fortalte innledningsvis at de aldri hadde trodd de kom til å stå på en EA-scene på verdens viktigste spillmesse for å introdusere et skytespill.

Dette er langt utenfor komfortsonen til spillmakerne som har skapt karriere av å lage puslerier som «Peggle», «Bejeweled», «Zuma» og «Bookworm».

Demonstrasjonen åpnet med en herlig parodi på «skikkelige» skytespill, som «Battlefield» og «Modern Warfare».

Men «Plants vs. Zombies: Garden Warfare» inneholder likevel masse humor, et varemerke fra denne gjengen, og Crazy Dave er med - så fingeravtrykkene til spillstudioet EA kjøpte for et par år siden for over 4 milliarder kroner, er intakt.

Se opp for disko-zombier!

I «Garden Warfare» kan du spille med tre venner. Våpnene du kjenner fra flower defense-opphavet er med selv i denne 3D-verdenen – supplert av nye planteskytere og andre feller.

I takt med at zombiene kommer stabbende mot deg, kan du plante forsvarstårn som gjør at litt av det taktiske aspektet bevares.

Fienden din har også noen skjulte våpen, fikk vi se på EA-pressekonferansen i kveld. Disco-zombier, for eksempel.

PopCap har nylig bekreftet at den ekte oppfølgeren til «Plants vs. Zombies» også er på vei, med undertittelen «It's  About Time».


«Plants vs. Zombies: Garden Warfare» lanseres til Xbox One – og Xbox 360 litt senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3