«LocoCycle» blir lanseringsspill til Xbox One

Mer galskap fra gjengen bak «'Splosion Man» og «The Maw».

8. juni 2013 13:31

(PressFire.no): Twisted Pixel, studioet som har fôret XBLA-biblioteket med «The Maw», «'Splosion Man», «Ms. 'Splosion Man», «The Gunstringer» og «Comic Jumper», ble kjøpt av Microsoft etter at rekken av Arcade-spill viste seg å falle i smak hos Xbox 360-eiere.

På E3-spillmessen i fjor annonserte de sitt neste, «LocoCycle». Nå vet vi mer om dette nye eventyret.

Slåsskjempe på to hjul

Twisted Pixel har annonsert at de vender tilbake til Los Angeles for å demonstrere spillet på E3 i neste uke. Samtidig bekrefter utviklerne at «LocoCycle» kommer til å være et av spillene som er klart til Microsoft slipper sin nye konsoll, Xbox One.

Nettopp av den grunn vet vi ikke nøyaktig når spillet lanseres. Kanskje får vi et mer eksakt tidsperspektiv på Xbox One-datoen når Microsofts pressekonferanse starter mandag 10. juni klokka 18:30?

Så langt har Microsoft kun forskuttert at den nye Xbox-en skal være ute før jul.

Historien i «LocoCycle» dreier seg rundt en kampsportekspert – med to hjul.

Denne mannevonde motorsykkelen, kalt I.R.I.S., har nemlig evnen til å tenke selv og gjør akkurat som den vil, og lever ut sin største Bruce Lee-fantasi. På veien dras mekanikeren til denne motorsykkelen, Pablo, med gjennom USA.

- Den mest avanserte kampmotorsykkelen

- Heldigvis for oss: den mest avanserte kampmotorsykkelen noensinne lanseres til det mest avanserte spillsystemet som har blitt lagd, sier Twisted Pixel i pressemeldingen. 

Spillet blir mulig å teste på E3-gulvet, opplyser spillskaperne, og skyter samtidig inn at den ferdige versjonen vil kjøre i full HD (1080p) og 60 bilder i sekundet.

«LocoCycle» blir i tillegg utviklet til Xbox 360, ikke bare den nye spillmaskinen. Når 360-versjonen er ferdig, er uvisst. Twisted Pixel sier at de kommer tilbake med flere detaljer rundt dette.

Spillet blir lansert digital.

Her kan du se E3-traileren til «LocoCycle» (Xbox One-versjonen):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3