«Metal Gear Solid»-pakke til vinteren

Gladnyhet for de som ikke er helt på nett med «Metal Gear Solid»-serien - senere i år kommer det en samlepakke på Xbox 360 og PS3!

9. juni 2011 13:49

I pakken, som kommer i november, vil du finne HD-versjoner av «Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty», «Metal Gear Solid 3: Snake Eater» og en konsollversjon av PSP-spillet «Metal Gear Solid Peace Walker».

Merkelig nok er det ingen «Metal Gear Solid» å spore i pakken, ei heller en HD-versjon av «The Twin Snakes» - nyversjonen av originalspillet som kom på GameCube i 2004.

Konami vil i denne samlingen starte med et system de kaller "Transfarring", som lar deg som eier «Peace Walker» på PSP benytte deg av samme save-fil på både PSPen og PS3en din. Utviklerne vil også bruke dette i en kommende «Zone of the Enders»-pakke (ut neste år), og håpet er at spillerne til slutt skal kunne flytte over hele PS2-spill til PSP - og etterhvert hele PS3-spill til PlayStation Vita.

For 3DS-eiere vil det også i løpet av året komme en spesialutgave av «Metal Gear Solid 3» i full 3D, med muligheten for å lage egne motiv på kamuflasjedrakten til Snake via kameraene på konsollen.

Metal Gear-sjefen selv, Hideo Kojima, kunne også samtidig bekrefte at det nyeste spillet i serien, kalt «Rising», fortsatt er under utvikling, og vil komme i løpet av 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3