En real bombe i «Assassin's Creed: Revelation»

Vi fulgte Ubisoft-konferansen live. Les alle nyhetene her!

7. juni 2011 00:40

Vi opplevde dessverre problemer med vårt livestudio - og har opprettet denne saken der vi oppdaterte utviklingen på Ubisofts pressekonferanse live!

Det første spillet vi fikk se var «Rayman Origins». Vi er skjønt enige her om at dette er et spill å se opp for - nydelig 2D-grafikk i et sidescrolling-spill. To spillere kan spille sammen samtidig, og det er forfriskende å se at spillet virker vanskelig!

Videre var det «Driver: San Fransisco». Et spill som på flere måter minner oss om «Burnout Paradise», der du kan kjøre rundt som du selv vil i San Fransisco.

Det er ikke noe å utsette på hverken krasjing eller fart, men det gjenstår å se om det blir bedre enn det forrige spillet - makkverket «Driv3r»!

Brutalt «Far Cry 3»

Et mystisk spill dukket etterhvert opp. En fotograf blir vitne til brutale drap på en flott ferieøy. Selv blir han etterhvert kastet ned i havet - knytt fast i en sementblokk. Etter å ha kommet seg løs får han tak i våpen og prøver å komme seg til et helikopter, men blir stoppet idet skjermen fader til «Far Cry 3»-logoen.

Et spesielt interessant spill vi fikk se var «Brothers in Arms: The Furious 4», som ser ut til å mikse «Inglorious Basterds» med «Battlefield Bad Company».

Et humoristisk spill der fire meget karakteristiske allierte under andre verdenskrig tar rotta på nazister. Vi fikk bare se en CGI-trailer av spillet, men om det leverer halvparten av potensialet der er det gull.

Tintin-spill på vei

Tintin gjør comeback i spillform til neste år! Peter Jackson og Steven Spielberg har roret på prosjektet, som er et eventyrspill satt til opplevelser «Tintin ennå ikke har vært på». En miks av plattforming, tredjeperson og selv flyving og skyting blir vist frem.

En rekke minispill i et Raving Rabbids-spill, «Alive & Kicking», til Kinect fikk også tid på scenen. Her måtte fire spillere forme forskjellige former sammen for å dekke deler av skjermen.

En av de mer interessante spillene som ble vist var et musikkspill kalt «Rocksmith». Her er greia at du skal lære å spille gitar på en morsom og enkel måte. Det minner om en tredimensjonal versjon av «Guitar Hero», der notene kommer nedover skjermen formet som hele halsen på en gitar, med stedene du skal holde fingrene markert. Du spiller dette med en ekte gitar-kontroller, med alle strengene.

«Just Dance»-serien begynner for alvor å ta av, og er på sett og vis blitt tidenes mest suksessfylte partyspill. Da er det ingen bombe at et spill nummer tre er på vei.

Mer «Assassin's»

Selve rosinen i pølsa på dagens konferanse var «Assassin's Creed Revelations». Alle de tidligere Assassins-ene er med i dette spillet, og det er tydelig at dette er det siste for Ezio, som er eldgammel!

Spillet er satt i Konstantinopel i 1511, og Ezio er på vei for å møte en venn som gir han en ekstremt kraftig bombe. Denne blir etterhvert parkert ved noen vakter, og Ezio slår seg videre mot målet sitt - en flammekaster montert på et skip. Det er litt vanskelig å se om de har forandret noe særlig på spillmekanikken, men de som har spilt spillene før vil absolutt kjenne seg igjen.

Den lille demoen slutter i det Ezio border et skip og konfronterer kapteinen. Noen som gleder seg til fortsettelsen?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3