Trim deg slank med UFC-slåsskjemper

THQ avslører at de jobber med et trimspill som tar utgangspunkt i UFC-spillene. «UFC Trainer» er annonsert og blir lansert i tide til å trimme bort juleribba.

16. juni 2010 20:47

«UFC Trainer», som er tittelen på dette spillet, baserer seg selvsagt på Kinect (Xbox 360) og Move (PlayStation 3) i tillegg til Nintendo Wii. Dette trimspillet lanseres tidlig i 2011. Helt som bestilt i forhold til de som måtte føle at julemenyen ikke har bidratt til å holde vekta i sjakk. 1. januar blir nevnt som en konkret lanseringsdato, ifølge Gamespot.

Her kan du lese flere E3 2010-nyheter fra PressFire.

Trimspillet vil være basert på UFC-lisensen som THQ til nå har brukt til å lage MMA-fightingspill. Som blant annet det ferske «UFC: Undisputed 2010».

Les også: Vår anmeldelse av «UFC: Undisputed».

- SKAL KNUSE «WII FIT»

Og nettopp «UFC: Undisputed 2010» kan være årsaken til at vi får dette multiplattform-trimspillet. Gamespot skriver at THQ annonserte «UFC Trainer» ved åpningen av spillmessen E3, direkte motivert av at salget av «UFC: Undisputed 2010» var under forventningene til spillutgiveren.

- Vi vil at dette spillet skal finjusteres til perfeksjon, og være uten forsinkelser.

- Og jeg vil ikke lansere det før det er den kuleste fighting-tingen i verden, uttalte THQs Danny Bilson når E3 sparket i gang i Los Angeles denne uken.

Og ja; han brukte setningen «fighting-tingen» om du måtte lure på akkurat den setningen.

Også Yoshinori Ono i Capcom, produsent bak Street Fighter-serien, har ytret et ønske om å uforske trimspillsegmentet. I april snakket Ono varmt om å lage en kaloribrenner for de nye, bevegelsesfølsomme kontrollerne som man finner hos PS3, 360 og Wii.

Selskapet har et uttalt mål om å lage en mye mer konkurranserettet tittel sammenlignet med for eksempel «Wii Fit» og «EA Sports Active» - begge  suksessfulle trimspill på Nintendo Wii.

THQs Danny Bilson unnskyldte seg foran analytikere for at denne nye tittelen var fraværende fra E3-programmet i år ved å si at de ikke ønsket å vise frem «UFC Trainer» før de var sikker på at spillet kan hamle opp med konkurrentene på treningsspillmarkedet.

«UFC Trainer» er planlagt sluppet 1. januar til Xbox 360 (med Kinect-støtte), PlayStation 3 (med støtte for Move-kontrollerne) og Nintendo Wii.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3