Treningskamp i «FIFA 15» i dag?

Demoen rulles ut nå.

9. september 2014 12:41

(PressFire.no): Som vanlig har EA Sports sluppet en «FIFA 15»-demo – et par uker før lansering.

Tirsdag 9. september er Xbox One-menyene oppdatert med det nye fotballspillet. Onsdag får PlayStation 3 og 4, bekrefter Sony på Twitter.

Også Xbox 360 og pc blir tilgodesett med demoen i løpet av dagen, ifølge EA

Zlatan mot Messi

Lagene du kan velge mellom i demoen er Chelsea, Liverpool, Manchester City, Dortmund, Napoli, PSG, Barcelona og Boca Juniors.

I forkant av lanseringen har som vanlig EA-gjengen brukt store ord for å beskrive nyhetene i høst. Følelser på matta, fra tribunen – og måter dette kan påvirke kampene og atmosfæren på har vært noe av det viktigste.

Besøk av Howard

Da PressFire selv fikk en halvtimes test i forbindelse med GamesCom-messa i august, var det imidlertid de små nyansene  mer liv i ansiktene til spilleren klar ved et frispark, mer inspirasjon fra tv-sendingene vi er vant med og bedre lydeffekter – som gjorde «FIFA 15» mer levende.

Keeperne er et annet område med forbedringer. I år har blant andre Tim Howard vært på besøk hos EA Canada for å være inspirasjonskilde til mer realistiske bevegelser fra sisteskansen i spillet.

Denne uka kan du altså prøve selv. Hele og ferdige «FIFA 15» kommer ut 26. september. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3