«Titanfall»-utviklerne jakter på juksemakere

– Disse blir kjapt luket bort.

13. mars 2014 16:57

(PressFire.no): Storspillet «Titanfall» er ute nå, både på PC og Xbox One, men lanseringen har ikke vært helt smertefri:

Det har vært ustabilt både på Xbox Live- og Origin-plattformen på PC. De fleste av disse problemene er imidlertid raskt blitt fikset. 

Slike nettfokuserte titler bringer likevel alltid med seg større og mindre problemer, og «Titanfall» er intet unntak.

Det er for eksempel allerede rapporter om juksende spillere som bruker kunstige midler til å forbedre resultatene sine.

Utviklerne i Respawn melder over Twitter at de er på saken, at de logger jukserne og kommer til å luke dem effektivt ut.

Mange forbedringer på vei

Dette er ikke alt det jobbes med. Respawn lover også en rekke andre fikser i nærmeste fremtid.

En av spillets produsenter, Drew McCoy, har brukt en del tid på å svare spillerne på Twitter, og sier for eksempel at en tilleggsapplikasjon til mobiler og nettbrett er noe de ikke rakk å få ferdig til lanseringen, men at dette er rett rundt hjørnet.

De er også klare over feil med chat over Xbox Live. Dette skal fikses i en kommende oppdatering.

En annen ting som skal patches er tydeligere merking av medspillere på laget, og det jobbes mye med å forbedre matchmaking og redusere ventetiden mellom rundene. Muligheten til å sette opp private lobbyer kommer også snart.

kanskje

Blir penere

Det er noe diskusjon rundt det visuelle også: Det jobbes med å låse opp begrensningen for bildeoppdatering på PC, mens det fortsatt er usikkerhet rundt oppløsningen på Xbox One.

Ifølge et intervju med Digital Foundry er det fullt mulig at spillets oppløsning på Microsofts konsoll fremdeles kan økes, enten til 900p eller 1080p. Per i dag kjører spillet i 792p.

Drew McCoy sier likevel i sine tweets at det kanskje aldri skjer – oppløsning og ytelse er noe det kontinuerlig jobbes med, men han kan ikke love noe.

Til slutt, utgiveren EA har satt sammen et dokument som tar for seg de relevante problemene med spillet. Der gis det løsninger på trøblete installasjon på PC, diverse krasj og andre feil. Det er lurt å se gjennom dokumentet om man sliter med PC-versjonen av «Titanfall».

Denne filmen fra spillet har vi tatt opp selv, under vår «Titanfall»-testing tidligere i år:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3