«Red Faction Guerilla» gjennoppstår i ny drakt?

18. januar 2018 15:35

(PressFire.no): Vanligvis pleier vi ikke å ta oppføringer i nettbutikker som troverdige tegn på nye spillutgivelser, men denne her er hakket mer aktuell.

En Reddit-bruker skal ha oppdaget oppføringen av «Red Faction Guerilla» (2009) for PS4 og Xbox One i de nordiske nettbutikkene til Gamestop – inkludert den norske.

Det er THQ Nordic som sikret seg rettighetene til «Red Faction» i konkursboet, og har i ettertid pusset opp og reutgitt flere spill fra katalogen – inkludert «Darksiders» og «Titan Quest».

«Red Faction Armageddon» ble svanesangen til serien på grunn svært dårlig salg og dårlig mottagelse hos anmelderne, mens «Red Faction Guerilla» med en poengsum på 82 på Metacritic regnes som en av de beste i serien.

Serien er spesielt kjent for å ha muligheten til å ødelegge omgivelsene.

Spillet kom i sin tid ut på PS3 og Xbox 360 og ble utviklet av Volition, som i dag ikke er koblet til serien på noen som helst måte.

Vi gjør oppmerksom på at THQ Nordic foreløpig ikke har bekreftet at «Red Faction Guerilla» kommer til de nye konsollene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3