(PressFire.no): Windows Central har fått kloa i dokumenter de mener skal omtale en oppfriskning av Gamerscore-systemet på Xbox-maskinene.

Det hele bygger videre på kommentarer Xbox-sjef Mike Ybarra har hatt om achievements og gamerscore tidligere, der han har hintet til en ombygging av hele greia.

Han har sagt at tallet som representerer gamerscoren din ikke nødvendigvis viser hvor dedikert du er til spilling – for eksempel om du spiller ekstremt mye av bare ett eller to spill, så vil scoren din nødvendigvis forholde seg lav.

«Career» skal være navnet på det nye systemet, hvor du skal kunne gå opp i nivå med Avatar-en din. Det skal også være snakk om prestige-ranks, og muligheten til å låse opp spesifikke loot crates (grøss!) med kosmetiske ting til avataren din.

I tillegg skal det ifølge Windows Central komme egne quests du kan gjennomføre, for eksempel å spille flere spill i en serie, som skal låse opp ytterligere kasser med innhold.

Det skal ikke være snakk om at disse skal kunne kjøpes med ekte penger, så høygaflene kan stå i skapet inntil videre.

Alt dette skal også få egne achievements, skal vi tro dokumentet, som gir poeng som videre bygger opp levelsene figuren din har.

Det skal heller ikke være snakk om å bytte ut den eksisterende Gamerscore-løsningen, men heller supplementere den.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer