(PressFire.no): Det er brukeren Klobrille på spillforumet resetera.com (avlegger fra Neogaf) som hevder å ha tilgang til innloggingsdatabasen til Xbox Live sitt utvikler-API, det rapporterer wccftech.com.

Og der kan angivelig brukeren få nyss i hva som nå er i utvikling hos diverse utviklere og i sedvanlig halvkryptisk stil avslører han muligens en rekke spill som kan være på vei.

 

«Fable Legends» kom aldri.
Puster nytt liv i «Fable»

Ifølge databasen skal det Microsoft ha pustet liv i «Fable»-serien igjen med et fjerde spill, det etter at de nylig la ned Lionhead Studios og «Fable Legends».

Ifølge Klobrille er det et britisk spillstudio som sannsynligvis står bak – muligens «Forza Horizon»-studioet Playground Games, som har rekruttert utviklere til et stort og åpent rollespill. Spillet skal gå under kodenavnet «Wisdom».

Den tidligere utvikleren hos «Fable»-studioet Lionhead skal angivelig ha funnet ut hvem som nå lager spillet, og at det er et «interessant valg» av Microsoft.

Skal vi tolke Klobrille vil også det neste «Forza Horizon»-spillet vil ta oss med til Japan.

 

«Perfect Dark»

Han mener også at «Perfect Dark» gjør comeback i et nytt spill og at «Gears of War»-studioet The Coalition hjelper med utviklingen. Det er nå Microsoft-eide Rare som har stått bak serien.

Serien har ligget brakk siden «Perfect Dark Zero» akkompagnerte Xbox 360-lanseringen - et spill som ikke ble spesielt godt mottatt. 

Klobrille hevder også det at det ligger data i systemene som tilsier at det kommer «et spill med veldig mange samtidige spillere for den største merkevaren på Xbox», noe vi antar betyr «Halo».

Han hevder også at «Age of Empires 4», som ble kunngjort i sommer ogutvikles i samarbeid Relic Entertainment, er veldig tidlig i utvikling.

Til slutt nevner han at Phil Spencer liker mechs – uten at vi aner hva det betyr.

Microsoft har ikke har bekreftet de nye spillene, og vi anbefaler derfor et dryss salt. Det sagt har Klobrille god merittliste for lekkasjer.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer