Microsoft vil skure porselenet ditt

Gir bort en egen butler slik at du kan forfalle som menneske foran tv-en.

21. november 2017 15:28
Bestemors undertøy er ingen hindring.

(PressFire.no): Microsoft regner med at Xbox One X blir et såpass stor tidstyv at huset/leiligheten ditt kommer til å forfalle totalt (om det ikke allerede har det, da).

De fleste av oss sikkert har utsatt å bære asjettene til kjøkkenet fordi de spilte litt, men kanskje du er over snittet grisete og trenger profesjonell hjelp? 

Det vil Microsoft gjøre noe med, så derfor lodder de nå ut en Xbox-butler (!) til de som måtte ønske det, på denne nettsiden.

Butleren kan skure den halvtette dassen din, skifte det flekkete sengetøyet du la på i fjor, rive opp tilgrisete boksershortser fra gulvet og skrape vekk alle busene du har festet under stuebordet.

«Hva med de negl-klippene som spratt rundt på badet jeg aldri fant igjen?», tenker du? Butleren soper de opp, vettu. Det er bare å forfalle totalt.

Med Microsoft på laget kan du gli inn i rollen som den stereotypisk ekle nerden som sitter i mørket og stirrer på skjermen, mens du pælmer poopsocks og ostepop-emballasje rundt deg. For en tid vi lever i!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3