«PUBG» kommer til Xbox One i desember

Dato klar - og konsollversjonen får eksklusive skins.

31. oktober 2017 23:56
En av de eksklusive pakkene.

(PressFire.no): «PlayerUnknown’s Battlegrounds» er blitt en megahit på pc, og har passert alle andre spill på Steam i samtidige brukere. Så langt er over 18 millioner eksemplarer solgt ifølge trackingtjenesten Steamspy.

Tidligere i år ble det klart at Microsoft gikk inn som partner, og at en konsollversjon ville komme før året var omme. Det skal ikke være snakk om eksklusivitet på Xbox One, og en PlayStation 4-versjon er ikke utelukket i fremtiden.

Nå har utvikler Bluehole og Microsoft annonsert at Xbox One-versjonen kommer 12. desember. Prisen vil være den samme på Xbox One som på pc.

Det er Microsoft som gir ut spillet på konsoll, og skal ha hjulpet til med utviklingen og porteringen av denne versjonen. Xbox One-versjonen får tre nye kosmetiske pakker, som er eksklusiv.

De sier det ikke er noen planer for å ha noen som helst in-game-kjøp i «preview»-versjonen (Xbox Game Preview er Early Access-varianten på Xbox One), så disse vil bare være mulig å få tak i en kort periode.

Disse er «Warrior Pack, Accessory Pack, & Tracksuit Pack» ifølge Microsofts Aaron Greenberg.

Samtidig som de annonserte Xbox One-versjonen, sier også Bluehole at selve lanseringen av «PUBG» på pc kommer «seint i desember».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3