Nå kan Xbox One-spillere med dårlig oppførsel knebles i «Overwatch»

20. september 2017 15:17

(PressFire.no): I forrige uke skreiv vi om Blizzard nye tiltak for å straffe dem med dårlig oppførsel i det svært populære skytespillet «Overwatch», hvor de også ba miljøet om å gå i seg selv.

I tiltaket lanserte de rapporteringssystemet fra pc på konsollversjonene av spillet, samtidig som «Overwatch»-sjefen Jeff Kaplan fortalte at det bare er starten.

Nå skjer det mer – Xbox One-versjonen har blitt oppdatert, hvor de som har fått tilstrekkelig med rapporter mot seg blir kneblet.

«Unngå meg»

De som har blitt rapportert for dårlig oppførsel i form av språk, juks eller å sabotere for lagmedlemmer med vilje vil bli merket med «needs work» og en advarsel fra Microsoft.  

Hvis «ryktet» ditt i systemet reduseres til «avoid me», eller «unngå meg» på norsk, vil du ikke lenger kunne kommunisere med via mikrofonen.

System fra Microsoft

Det er Microsoft sitt system for å utbedre oppførselen på Xbox One-konsollen som tilrettelegger for løsningen, hvor straffen ble implementert på konsollen med den nye oppdateringen fra Blizzard.

Foreløpig er det usikkert om Blizzard har lignende planer for de andre plattformene til spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3