Nå lanserer Microsoft leieabonnement på Xbox One

Lanseres i dag – for utvalgte brukere.

28. februar 2017 16:35

(PressFire.no): Microsoft kunngjør nå et nytt tilbud de har døpt Xbox Game Pass – et månedsbasert abonnement som gir deg tilgang på over 100 spill.

For rundt nitti kroner måneden vil du få tilgang på et bibliotek med utvalgte spill til Xbox One og Xbox 360 (via bakoverkompabilitet i Xbox One).

En komplett liste finnes dessverre ikke ennå, men «Halo 5: Guardians», «Gears of War: Ultimate Edition», «Saints Row IV: Re-Elected», «Mad Max», «Lego Batman» og «NBA 2k16» er på lista over bekreftede titler – i tillegg til Xbox 360-titler som «Fable III», «Soul Calibur II» og «Tekken Tag 2».

Abonnementet legges ut for de som er medlem av Xbox sitt såkalte innside-program, mens en endelig lansering vil skje i løpet av våren, heter det i pressemeldingen.

Det påpekes også at den varianten som legges ut i dag kun inneholder rundt tjue titler, og at mange av dem vil være Xbox Arcade-spill.

Løsningen kan ligne på Electronic Arts sitt EA Access-tilbud, som også gir deg tilgang på å leie spill fra Electronic Arts. Dette tilbudet finnes både på Xbox One og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3