(PressFire.no): Vi irriterer oss grønne på at julehysteriet starter i september eller oktober hvert eneste år, men er det mulig å blir like grinete på at E3-kalaset starter tidlig?

Nææææh.

Så derfor er det bare å begynne koset nå, for vi har allerede fått tidspunktet til den store pressekonferansen til Microsoft, som skal være i forkant av selve Electronic Entertainment Expo-messa.

E3 varer fra 13. til 15. juni, mens dagene før historisk sett har blitt brukt til å kjøre svære pressekonferanser (som egentlig er blitt mer show enn konferanse de siste årene) for de største selskapene.

Microsoft sin starter et par dager før, og går av stabelen søndag 11. juni klokken 23:00 norsk tid. De skal også avholde en egen fest for fans av Xbox i år, om du tilfeldigvis er i Los Angeles på den tiden.

I invitasjonen vi har fått, er det bilde av prosessoren i den kommende Scorpio-konsollen, så vi tipper at vi kommer til å få mye ny info om den neste boksen da – og kanskje få prøvd den?

E3 i år blir litt annerledes enn før, for dette er det første året hvor messa er åpen for publikum. 15 000 billetter ble lagt ut for salg på mandag.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer