Pass deg for «Halo 5»-avsløringer!

Tjuvstartet spillsalget.

13. oktober 2015 12:00

(PressFire.no): I god Master Chief-tradisjon har også «Halo 5» lekket.

Det vil si; opplysninger og svært avslørende detaljer om historien ligger allerede lett tilgjengelig på nettet.

Årsaken er at enkelte forhandlere i USA allerede har begynt å selge spillet.

Har erfaring med lekkasjer

Det er langt fra første gang Microsofts Xbox-actionepos har fått en slik ufrivillig tjuvstart.

Før «Halo 4»-slippet i 2012 havnet flere videoer og bilder fra spillet på nettet flere uker før premieren. Det førte til at Microsoft slo sikkerhetsalarm og startet en klappjakt på synderne.

Også «Halo 3» og «Halo: Reach» fikk slike lekkasjer.

I «Reach» sitt tilfelle var det en tabbe fra Microsoft-hold som sørget for spredning digitalt – via Live Marketplace. Flere Xbox 360-eiere klarte den gang å laste ned hele spillet noen uker før tida.

Når det gjelder «Halo 5: Guardians», et spill som først havner i salg 27. oktober, er sluttsekvensen angivelig nå avslørt i detalj – blant annet på Reddit (noen av trådene er kamuflert, uten å være merket som «spoilere»).

Disse kortpakkene skal gi ny dynamikk
til Warzone-spillinga.

Hvor mye koster «Halo»-kortpakkene?

343 Industries, Microsoft-studioet som lager «Halo 5», har nylig gått ut med mer informasjon om kortpakkene integrert i spillet.

REQ-systemet, som det er kalt, er digitale kort der du enten kan bruke valuta opptjent fra spilling eller bla opp med ekte penger.

Det er tre klasser: bronse, sølv og gull. De to sistnevnte kategoriene er priset til henholdsvis 2 og 3 dollar per pakke.  

Poeng samles opp ved å spille flere biter av «Halo 5». REQ-kortene med egenskaper som påvirker spillinga (boosts av våpen, kjøretøy og liknende) kan bare brukes i den nye Warzone-modusen.

PressFire fikk teste tre biter av «Halo 5» tidligere i høst. Blant annet Warzone, som er noe av det mest spennende av nye tilskudd til denne Xbox One-eksklusive sci-fi-skyteren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3