Vi sier ikke nei til flere gratisbaner i «Forza 5»

Ny oppdatering til bilspillet er ute nå.

10. april 2014 15:19

(PressFire.no): Ved lansering har det Xbox One-eksklusive bilspillet «Forza 5» fått en del kritikk for lite innhold. Spesielt for å ha ganske få baner tilgjengelig.

Unnskyldningen har vært at hver bane er så nøyaktig gjenskapt – og bygd fra grunnen av til «Forza Motorsport 5», i stedet for å resirkulere gammelt innhold, at kvaliteten måtte gå på bekostning av kvantiteten.

Har jobbet og justert

Det skal likevel sies at utviklerne i Turn 10 har vært flinke til å etterfylle spillet med innhold. Det har kommet flere bilpakker etter lansering, samtidig som spillets økonomi er blitt justert til å bli mer forbrukervennlig.

Og ikke minst, nye baner kommer til, og de koster ingenting.

Turen går til Long Beach

I februar ble banen Road America sluppet uten kostnad, og den ble automatisk bakt inn i spillets karrieremodus uten at spillerne trengte å foreta seg noe.

Nå har det kommet enda en bane. Denne er plassert i Long Beach utenfor Los Angeles, og ifølge Turn 10 sørger de trange svingene for at banen egner seg godt til blant annet drifting.

Det er til sammen elleve svinger på banen, og den finnes i to varianter.

Laserpresisjon

Det er første gang denne banen brukes i et «Forza»-spill, og Turn 10 skryter igjen av det ekstreme nivået av detalj som er tilstede, der hele banen og omgivelsene rundt er skannet med laser, det er tatt tusenvis av bilder og timer med video.

Det ser helt klart svært pent ut på traileren, som du kan se nederst i saken.

Banen skal være tilgjengelig sånn cirka fra nå, og som sagt er den gratis, og vil være fullt integrert i både karrieren og andre spillmoduser.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3