Michael Jackson-spill til jul?

Talspersoner tilknyttet Jacksons produktsjonsselskap bekrefter at spillet er planlagt utgitt til jul, til tross for superstjernens død.

12. juli 2009 17:26

Etter at Kongen av Pop gikk bort 25. juni, har det florert rykter om at han var involvert i produksjonen av et nytt videospill.

Dette blir nå bekreftet av talspersoner i MJJ, Jacksons eget produksjonsselskap, som sier at planene om å utgi dette spillet fortsatt lever.

DØDELIGE DANSETRINN, BUBBLES OG LASER

Musikkstjernen skal i følge nettstedet MCV ha spilt inn stemme til spillet før han døde, og flere av hans ikoniske hits inkluderes.

Jacksons nærvær skal i følge ryktene også være til stede i selve spillet, selv om den uannonserte tittelen foreløpig ikke inneholder detaljer om handling, utviklere eller konseptet bak.

På 90-tallet produserte SEGA en rekke spill som kunne nytes både i arkadehallene og på hjemmekonsoller under navnet «Michael Jackson's Moonwalker» (bildet).

Disse ble utviklet i samarbeid med Jackson selv.

SEGA-spillene var løst basert på «Moonwalker»-filmen, og lot oss følge Michael på et korstog der han skulle redde kidnappede barn i fangenskap hos den skumle «Mr. Big».

Se også: Skjermbilder fra «

Moonwalker»

-spillene.

Selv om spillet i bunn og grunn var et standard 2d-slåssespill, var Jackson mer politisk korrekt og fantasirik enn å dele ut knyttnever og karatespark. Han var nemlig utstyrt med magiske evner, og kunne utføre noen fantastiske spesialangrep ved å foreta sine berømte dansetrinn.

Bubbles, Jacksons kjæledyrsjimpanse, medvirket i hvert brett av arkadeversjonen av spillet. Reddet du sjimpansen ble du belønnet med en robotutgave av superstjernen som fikk muligheten til å knerte skurker med laserstråler.

Les mer om «Moonwalker»-spillene her.

Det nye spillet har vært under utvikling i flere måneder, i følge MCVs kilde, og er planlagt utgitt til konsoller julen 2009. Det antydes at Xbox 360 og PlayStation 3 er aktuelle plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3