Team Ninja-veteran røper nytt prosjekt

Itagaki snakker ut om Tokyo Vikings og deres første prosjekt

28. mai 2009 08:37

I et ferskt intervju med 1UP avslører Tomonobu Itagaki, skaperen av «Ninja Gaiden»- og «Dead or Alive»- seriene, at han er i gang med et nytt spill.


VIKINGENE SLÅR TIL

Etter en het disputt med Tecmo i fjor sommer, resignerte Itagaki fra datterselskapet Team Ninja etter 16 år. Han dukker nå opp igjen fra skyggene og lover et nytt spennende prosjekt.

Itagaki røper at det nye utviklingsteamet sitt – foreløpig døpt Tokyo Vikings – i hovedsak består av gamle Team Ninja-ansatte, og at de mest sannsynlig vil fokusere på Xbox 360-plattformen for kommende prosjekter.

Uten å avsløre for mye nevner han også at det nye produktet ikke vil havne i fighting-sjangeren, og at det nye teamet nå kun består av de beste av de beste talentene.

Kollektivt mener de også at forholdet med Tecmo var lærerikt, men at de nå med frie tøyler er klare til å levere den beste spillopplevelsen mulig.

Vikingene har uansett ikke planer om å vise fram noe på E3 i år, men lover i stedet at ytterligere detaljer vil slippes en gang i den nære fremtid.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3