Pearl Jam med mer «Rock Band»-innhold

Eddie Vedder og resten av Pearl Jam brygger på enda et «Rock Band»-bidrag, denne gangen bestående av låter stemt fram av fansen.

12. mai 2009 11:31

I forbindelse med jubileumsutgaven av deres gjennombruddsalbum «Ten», ble hele plata nettopp sluppet som nedlastbar pakke til «Rock Band».

Les også: Inviter til Pearl Jam-konsert i stua di.

Nå ser det ut til at samarbeidet med Harmonix/MTV har gitt mersmak, for det planlegges enda mer innhold til musikkspillet fra Pearl Jam.

LIVELÅTER TIL STUEBRUK

Via bandets egen nettside 10 Club kan nemlig fans stemme på låtene de aller helst vil ha med i en slik pakke.

Det er enda ikke klart om det dreier seg om en utgivelse som minner om AC/DC-disken som kom for noen måneder siden, et eget «Rock Band: Pearl Jam» (på disk eller nedlastbart) – eller en pakke eller med et knippe låter.

Bandet ber nå fansen stemme frem sine favorittlivelåter.

Det dreier seg med andre ord om en ordentlig konsertopplevelse vi har i vente, og måten låtene blir kåret på er gjennom å lytte på den konsertversjonen av et utvalg fra bandets katalog. De sangene med mest lyttetid er med videre i vurderingen.

Pearl Jam-låtene til «Rock Band» slippes neste år, står det på bandets hjemmesider.

Klikk her for å være med i avstemmingen (krever at du registrerer deg som Rhapsody-bruker).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3