I sommer slippes «Deadpool» til PS3 og Xbox 360

Men Activision har allerede sagt opp folka bak.

3. april 2013 10:00

(PressFire.no): Studioet Activision har brukt for å lage spillene basert på «Transformers», High Moon Studios, har også jobbet med spillmatiseringen av kulttegneserien «Deadpool».

Spillet skal være så å si ferdig, og er planlagt for utgivelse for PlayStation 3 og Xbox 360 denne sommeren. Likevel har Activision valgt å si opp mesteparten av de rundt 40 ansatte i studioet.

- Activision Publishing jobber konstant med å justere kostnadene i henhold til inntenktene. Dette er en pågående prosess.

- Nå som «Deadpool» er ferdigstilt, reduserer vi ansatte hos High Moon Studios for å tilpasse antall utviklere til planlagte prosjekter. Rundt 40 fulltidsstillinger vil bli påvirket på verdensbasis, heter det i en uttalelse fra spillgiganten til Kotaku.

I januar var vi i London for å se spillet viet til den sinnsforvirrede antihelten, og ble overrasket over den utradisjonelle fortellerteknikken hvor Deadpool regelmessig bryter «den fjerde veggen».

High Moon Studios ble grunnlagt som Sammy Studios og ble kjøpt av Vivendi Games i 2006. Da Activision i 2008 ble slått sammen med Vivendi og Blizzard Entertainment, var High Moon Studios med på lasset.

Spillstudioet ga ut «Darkwatch» for Ps2 og Xbox i 2005 og «The Bourne Conspiracy» for PS3 og Xbox 360 i 2008. Fra 2010 til 2012 har de produsert tre «Transformers»-spill før de nå fikk lage spillet basert på tegneserien «Deadpool».

«Deadpool» slippes til Ps3 og Xbox 360 i løpet av sommeren 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3