Enda et «Gears of War» har havnet i piratenes klør

Microsoft hever pekefingeren.

19. februar 2013 13:49

(PressFire.no): Det neste «Gears of War»-spillet, med undertittelen «Judgment», er ikke ute i butikkene før 22. mars.

I løpet av de siste par dagene har det imidlertid lekket en piratversjon av det som tilsynelatende er det hele og fulle spillet.

Microsoft har nå vært ute for å heve pekefingeren mot dem som føler fristelsen er stor.

- Jobber med våre sikkerhetsfolk

Dette er noe som har skjedd både med «Gears of War 3» og «Halo 4» i nyere Xbox 360-historie. Disse spillene har havnet på torrent-sider flere dager før slipp.

Historien fra offisielt hold har vært den samme som nå:

-  Folk bør være klar over at piratvirksomhet er ulovlig, og at vi vil ha en kraftig handling mot illegal aktivitet knyttet til våre produkter og tjenester, uttaler en Microsoft-talsmann til Eurogamer.

- Vi er fullt klar over at det finnes tilfeller av at «Gears of War: Judgment»-innhold har dukket opp på nettet, og jobber nå tett med våre sikkerhetsfolk for å adressere denne situasjonen umiddelbart.

Truer med utestenging fra Xbox LIVE

Konsekvensene hvis Microsoft oppdager at din Xbox-brukerkonto er assosiert med en piratversjon av et av deres spill kan være utestengning fra Xbox LIVE-tjenesten på permanent basis, eller at konsollen blir låst.

- Det å spille piratkopier av spill som «Gears of War: Judgment» er et brudd på avtalevilkårene til Xbox LIVE, minner Microsoft om overfor Eurogamer.

Judgment forteller forhistorien til «Gears»-serien. Augustus Cole og Damon Baird er hovedpersoner. Spillet utvikles av People Can Fly, folka bak «Bulletstorm».

«Gears of War: Judgment» lanseres til Xbox 360 den 22. mars. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3