Forandre slutten i «Mass Effect 3» - igjen

Nytt innhold til romsåpeoperaen.

3. august 2012 10:15

(PressFire.no): Electronic Arts og BioWare annonserte i går kveld at de har planer om å bygge ut «Mass Effect 3» ytterligere.

Denne gang gjennom en utvidelse til sci fi-actionspillet som koster penger.

Ekstrapakkene med historiepåfyll som har kommet ut til nå har nemlig vært gratis, og er preget av at utvikleren febrilsk har forsøkt å lappe sammen konklusjonen i trilogien med innhold som skal stilne kritikerne.

Slutten i «Mass Effect 3» ble adressert i en gratispakke som kom ut tidligere i sommer – som oppklarer, utfyller og utbroderer. Samtidig ble det der oppdaget spor av det som nå er bekreftet blir den neste DLC-pakken.

Leviathan Pack vil koste omtrent 65 kroner (800 Microsoft-poeng, 10 dollar). Ingen dato er foreløpig bekreftet, men EA frister med at denne enspillerutvidelsen vil slippes i løpet av kort tid.

Nye områder og figurer

Shepard blir nødt til å jakte på et beist kalt Leviathan, et monster som det ifølge spillmytologien går rykter om er i stand til å knuse selv Reapers.

BioWare fulgte opp etter annonseringen på EAs Summer Showcase i går kveld ved å forklare mer:

- Noe lurer i de mørkeste avkrokene i verdensrommet, noe som er kraftig nok til å drepe en Reaper. Shepard må avdekke den best bevoktede hemmeligheten i universet før Reapers én gang for alle bringer den til taushet, forteller utvikleren på sin blogg.

IGN skriver at du ved å fullføre denne dosen med ekstrainnhold skaper en slags alternativ slutt i trilogien, eller et rift i historien som du allerede har spilt ferdig.

På sin reise får du i rollen som Shepard altså sjansen til å finne ut mer om den mørke historien til Reaper-rasen. BioWare frister også med at du får sjansen til å oppleve nye områder, møte nye figurer og kan teste våpen som AT-12 Raider-haglen og M-55 Argus Assault Rifle.

Blir Wii U-lanseringsspill

Det var mer «Mass Effect 3»-nytt som kom ut fra Summer Showcase i går. BioWare kunngjorde enda en dose ekstrainnhold, Firefight Pack, som gir deg påfyll i våpenmenyen til enspilleropplevelsen.

Denne blir tilgjengelig fra 7. august og vil koste 160 Microsoft-poeng (13 kroner).

Alle som har planer om å gå til anskaffelse av Nintendos nye Wii U-konsoll, kan merke seg at EA samtidig benyttet anledningen til å bekrefte at «Mass Effect 3» blir en lanseringstittel.

Utgiveren sier at denne utgaven blir sluppet med bonusinnholdet som har kommet til de andre plattformene, inkludert Extended Cut, og får nye kontrollmuligheter som er skreddersydd til tablet-håndkontrolleren. Nintendo har foreløpig ikke sagt noe om en dato for Wii U, men konsollen skal være i butikkene før jul.

Her ser du hvordan EA annonserte den nye utvidelsen til «Mass Effect 3» i går kveld, og får den første titten på Leviathan-pakken (fra IGN.com):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3