(PressFire.no): I forbindelse med X12-dagene i San Francisco tidligere i år kunne utvikleren Turn 10 avsløre en stor slump nytt innhold til «Forza Motorsport 4» som er dedikert Porsche.

Denne utvidelsen er lansert i dag, via Xbox LIVE Marketplace.

Dan Greenawalt, sjef i Turn 10, hevder denne nedlastbare innholdspakken vil by på fem timer ekstra innhold til «Forza 4» sin karrieredel.

NB! Se den ferske Porsche-traileren fra «Forza 4»-utvidelsen nederst.

 

- En tøff og lang prosess

- Vi har jobbet hardt for å få til dette, innrømmet Dan Greenawalt.

- Resultatet blir 30 Porsche-modeller, der sju av disse blir helt ny for vår spillserie og med 20 nye eventer, fortalte han PressFire på X12.

Grunnen til at det har drøyd med å inkludere Porsche på en slik måte er at EA har sittet godt på en lisens som har gjort det vanskelig for andre utviklere å innlemme merket i bilparken de seneste årene.

- Det kokte ned til at vi måtte jobbe med EA og Porsche for å finne ut hva som måtte til for å kunne bringe Porsche til flere fans.

- Vi har alle til syvende og sist det samme målet: nemlig å bringe dette bilmerket ut til så mange som mulig. Det var en tøff og lang prosess, men vi fant et felles fundament som løste det hele, sa Greenawalt til PressFire.

NB! Her ser du en liste over hvilke Porsche-modeller som er med i pakken.

 

Spreke konkurrenter på banen

De første «Forza»-spillene hadde Porsche, mens bilmerket ikke var representert med offisielle modeller til «Forza 3».

Greenawalt fortalte at det har drøyd med å få i stand et slikt tilskudd til fjorårets «Forza 4», ikke bare fordi man måtte krangle seg fram til enighet med EA men også fordi det tar tid å lage modellene til et nytt «Forza».

Turn 10 har dessuten sørget for at du ved å eie denne utvidelsen også kommer til å se Porsche-konkurrenter i feltet, som datastyrte førere, og som en del av belønningene du oppnår ved å gå opp i nivå.

Er du en Achievement-junkie er det i tillegg verdt å merke seg at du får 250 nye Gamerpoints du kan kjempe om som del av Porsche Expansion Pack.

 

Denne utvidelsen krever at du eier «Forza Motorsport 4» fra før. Prisen er 1600 Microsoft-poeng, som tilsvarer 131 kroner. (VIP-kunder av «Forza 4» får 400 MPs rabatt om de handler fra spillmenyene). Porsche Expansion Pack kjøpes fra Xbox LIVE Marketplace-menyene.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer