(PressFire.no): Xbox 360-eiere har grublet og lurt på hvorfor Microsoft har tatt seg så god tid med å tilby muligheten til å surfe på nett fra konsollen.

De andre konsollene tilbyr dette, og Microsoft burde ha alle forutsetninger for å inkludere noe slikt på sin Xbox-konsoll.

Nå har The Verge forhørt seg med en ikke navngitt sladderhank som påstår at en slik nettleser er under testing for tiden. Det skal dreie seg om en modifisert versjon av Internet Explorer 9.

Denne kilden hevder videre at denne vil være tilpasset og skreddersydd for Kinect, slik at du kan bruke stemme og bevegelser til å surfe på dine favorittnettsider. I tillegg kan du selvsagt også velge å bruke de tradisjonelle håndkontrollerne til Xbox 360, skriver The Verge.

I dag har Microsoft bing-søk tilgjengelig fra 360-menyene, men dette er kun begrenset til søk etter underholdning og medietilbud.

Microsoft har så langt ikke kommentert ryktene. Men kanskje de velger å annonsere en slik tjeneste til konsollen sin på E3 som starter om tre ukers tid? Microsoft-pressekonferansen åpner hele spillmessen den 4. juni.

Her finner du tidspunktene for de største E3-briefene – der plattformprodusentene og de største tredjepartsutgiverne skal misjonere for spillinteresserte.

 

PressFire drar også i år mannsterke til Los Angeles for å rapportere fra dette sirkuset.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer