(PressFire.no): Kartraceren «Kinect Joy Ride» er spill vi ikke ble nevneverdig imponert over.

Som tittelen mer enn antyder, er det et spill til Kinect – en av lanseringstitlene til Microsofts kontrollerfrie storsatsning fra 2010, hvor du styrer ved å veive med armer og ben foran en sensor.

I dette tilfellet styrer du biler som gasser og bremser automatisk (ikke ulikt den forglemmelige Kinect-modusen til «Forza Motorsport 4»), mens det er opp til deg å styre, trikse og samle diverse bonuser.

 

Kinect-fri oppfølger

Da vi anmeldte spillet, fikk vi snart bekreftet våre bange anelser: Vi skulle ønske vi hadde en kontroller i hånda.

Nå får vi muligheten til nettopp det, for nå har Microsoft annonsert en Kinect-fri oppfølger, «Joy Ride Turbo». Spillet er bare noen uker unna lansering på Xbox Live Arcade, ifølge VG247.

Denne gangen blir det altså en kartracer som en spiller med knapper og stikker, og som vel sikter seg inn mot å gi Xbox-eiere et alternativ til titler som PlayStations «ModNation Racers» og Nintendos «Mario Kart».

 

Fremhever presisjonsstyring

«Joy Ride Turbo», komplett med skumping, bumping, miner, missiler og power-ups, skal ha split-screen for fire spillere og en flerspillerdel med inntil åtte sjåfører over Xbox Live.

Spillmodusene setter i ulik grad kamp, stunts og racing i sentrum. I tillegg skal en viktig del av spillet være å låse opp nye biler, deler og oppgraderinger med «unike egenskaper».

Ikke overraskende promoterer de spillets presisjonsstyring – nettopp den egenskapen det forrige spillet manglet.

«Joy Ride Turbo» lanseres til Xbox Live Arcade «om få uker».


Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer