«Rock Band»-skaperne skal snart avsløre sitt nye spill

Enda en rytmisk affære?

29. mars 2012 12:23

(PressFire.no): Etter å ha gjenskapt musikkspillsjangeren, først gjennom de første «Guitar Hero»-spillene og senere «Rock Band», har Harmonix omstrukturert og blitt sine egne eiere etter å ha brutt med Viacom.

«Dance Central» til Xbox 360, med støtte for Kinect, har vært et hovedfokus siden. Men nå skal Harmonix snart avsløre et nytt prosjekt.

Det skjer i forbindelse med Penny Arcade Expo (PAX) i Boston som går av stabelen 6. – 8. april.

Destructoid snuste opp en beskrivelse av hva Harmonix-utviklerne skal snakke om i sin paneldebatt. Det ligger an til at det blir mer enn bare prat:

- Foredraget vil inkludere eksempler fra spillprototyper ment for internt bruk, åpenhjertig prat om våre designsuksesser og -fiaskoer, innsyn i hvordan vi utvikler og tester våre spill som er i produksjon, og et synopsis over designhistorikken til en tittel vi vil vise i offentlighet for første gang, heter det i programmet til PAX East.

Harmonix ga sist ut «Dance Central 2» til Xbox 360 i fjor høst, og det har vært spekulasjoner om deres neste spill kan være myntet på håndholdtkonsollene 3DS eller PlayStation Vita.

I løpet av påskeferien får vi svaret på hva dette spillstudioet jobber med for tiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3