«Trials Evolution» nærmer seg

«Minecraft: Xbox 360 Edition»-datoen også bekreftet.

23. mars 2012 11:23

(PressFire.no): Da var vi endelig her! Datoen til «Trials: Evolution» er spikret. Xbox 360-eiere kan hente ned spillet 18. april for 1200 Microsoftpoeng.

Oppfølgeren til den finskutviklede Xbox LIVE Arcade-hitten fra 2009 utvides med muligheten til å spille flere sammen, men det blir også mulig å lage dine egne baner. Dermed blir det nærmest uendelig med muligheter i spillet.

Faktisk er redigeringsverktøyet for banene nærmest det RedLynx selv bruker for å lage banene, selv om den både kommer i en forenklet og pro-variant. Det skal være 1500 objekter du kan putte inn i banene.

Vi vet ikke selv grensene for hva vi har dyttet inn i dette spillet, fortalte nylig Antti Ilvessuo i RedLynx til PressFire.
 

«Minecraft»-datoen også klar

Samtidig annonserer Microsoft også at Xbox 360-versjonen av det svenskutviklede indiefenomenet «Minecraft» slippes på Xbox LIVE Arcade 9. mai.

Denne utgaven av «MineCraft» vil ha en flerspillermodus på delt skjerm eller over nettet. En nedlastbar oppdatering etter slippet skal også åpne for at Kinect-støtte. Spillet vil koste 1600 Microsoftpoeng.

I tillegg har den nylig annonserte spin-offen til «Fable», med navnet «Fable Heroes», fått dato. Molyneux nest siste spill for Microsoft slippes 2. mai og gir deg muligheten til tjuvstarte på «Fable: The Journey». Du kan nemlig ta med deg gullet du får i spillet.

I pressemeldingen avslører Microsoft også at det ultravoldelige actionspillet «Bloodforge» slippes 25. april og kommer til å koste 1200 Microsoftpoeng.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3