Xbox 360 holder fortsatt koken

(PressFire.no): I år vil det være syv år siden Xbox 360 kom ut. Maskinen har vist seg å være en stor suksess for Microsoft, og har faktisk levert de beste resultatene det siste året.

Store salgstall til tross, mange har nok sett for seg at Microsoft skal surfe på suksessen og komme med en annonsering av den neste Xboxen, populært kalt «Xbox 720» innen ikke så lang tid. For eksempel på den store E3-messa i juni.

Det vil nok drøye litt lenger enn som så – Microsoft gikk i går ut og nedsablet håpene om å få se den neste boksen på E3.

- For oss så handler 2012 bare om Xbox 360, og dette er det beste året noensinne for konsollen, heter det i en uttalelse fra selskapet.

- Selv om vi setter pris på interessen rundt våre langtidsplaner, så må vi bekrefte at det ikke vil bli snakk om en ny Xbox hverken på E3 eller i nær fremtid.

 

Ingen PlayStation 4 heller

Heller ikke Sony har planer om å vise frem den neste PlayStationen.

Overfor Wall Street Journal sa Sony-topp Kaz Hirai rett ut at det ikke vil bli annonsert en PlayStation 3-oppfølger på E3.

Selskapet ser fortsatt på PS3 i et tiårsperspektiv, sa Hirai til journalister.

- Andy House (Europa-sjef for Sony Computer Entertainment - journ. merk.) har helt rett når han sier vi ikke vil annonsere noe slikt på E3, fortalte Hirai ifølge Wall Street Journal (via Gamespot).

 

Bare Nintendo gjenstår

Ryktene vil ha det til at flere utviklere har pushet på Nintendo for å jekke opp maskinkraften i Wii U, og sist E3 oppstod det en del forvirring rundt hele avsløringen av den nye konsollen.

Mange fikk ikke med seg at det var snakk om noe annet enn en ny kontroller, og Nintendo selv gikk ut og sa at de nok kunne ha vist frem det hele på en litt bedre måte.

Det var også en akutt mangel på spillbare spill på messegulvet, for det meste bare teknologidemoer.

Dette har fått Nintendo til å bestemme seg for å trykke på «reset»-knappen helt. De kommer til å ha en ny første-kikk på konsollen under E3, sannsynligvis med et større fokus på hva maskinen yter og med en langt større spillkatalog å skilte til.

Vi vet for eksempel at «Pikmin 3», «Batman»,«Lego City Stories»,«Assassin’s Creed III»,«Super Smash Bros.»,«Dragon Quest X» og «Metro: Last Light» – blant andre – kommer til konsollen. Kanskje får vi se disse for første gang?

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer