Piratene har fått kloa i «Trials HD»-oppfølgeren

Jobber febrilsk for å begrense skadene.

30. januar 2012 14:55

(PressFire.no): Det er mange som er spente på å få teste oppfølgeren til «Trials HD», bestselgeren fra Microsofts LIVE Marketplace til Xbox 360.

Spillet ble lansert i 2009, og i mai i fjor kunne utvikleren fortelle at man til da hadde solgt to millioner. 

«Trials HD» havnet på en sjetteplass på listen over bestselgerne via XBLA i fjor. To år etter det først kom ut - og foran ferskere saker som «Limbo», «Bastion», «Beyond Good and Evil HD» og «Plants vs. Zombies». Finske RedLynx har enda ikke oppgitt en konkret lanseringsdato for sitt nye, men har antydet at «Trials Evolution» er nært forestående.

Spillet er på avveie

En nylig lekket versjon av spillet har skapt lettere panikk blant utviklere og utgivere. For nå fjerner den franske spillgiganten, Ubisoft, YouTube-videoer i fleng.

Filmsnutter som viser flere moduser av spillet i all sin prakt.

Potensielt også noen hemmeligheter som var planlagt avslørt på et senere tidspunkt, skriver Eurogamer.

Les også: Vår anmeldelse av «Trials HD».


Les også: Intervju med Trials-skaperne

- Dette er uheldig

Spillet dukket opp på en rekke fildelingssider i går, søndag. Ikke lenge etter begynte det å sirkulere flere uautoriserte videoer av spillet på blant annet YouTube.

Ubisoft kjøpte RedLynx for ikke mange måneder siden, og man kan spekulere i at eierskiftet kan ha utsatt lanseringen noe.

For opprinnelig gikk RedLynx ut med at slippet kunne skje før årsskiftet.

Spillskaperne har nå kommentert lekkasjen på forumet sitt. De omtaler det som har skjedd som «uheldig», og understreker at de jobber med sine partnere - eier Ubisoft og utgiver Microsoft - for å løse situasjonen som har oppstått.

En uferdig versjon?

- Dette er viktig for dere å vite: Den lekkede versjonen har ikke onlinefunksjonalitet, noe som er essensielt for «Trials»-opplevelsen, skriver utvikleren på forumet.

De hinter i tillegg om at enspillerdelen vil ha en tjeneste som krever internett, som de ikke har snakket om foreløpig.

- Vi fortsetter å polere spillet for å gjøre oss ferdige, og vi vil slippe en ny trailer snart som vil gi folk et bedre innblikk i hva spillet vil bestå av og når man kan forvente å kunne spille det.

Denne RedLynx-utvikleren avslutter sitt innlegg med å be folk om å ikke lenke videre til ulovlige kopier av spillet, og heller ikke formidle videoinnhold fra en slik versjon.

«Trials Evolution» lanseres til Xbox 360 via LIVE Marketplace. Her ser du en offisiell, lovlig video fra Inside Xbox:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3