Ta kontroll over virkeligheten i Alan Wakes neste mareritt

«Alan Wake’s American Nightmare» blir sluppet tidlig neste år, med en grusomt kompetitiv overlevelsesmodus inkludert.

20. desember 2011 12:18

(PressFire.no): Tidligere i høst skrev vi at en spin-off av den episodiske grøsseren «Alan Wake» er bekreftet til Xbox LIVE.

Nå har den finske utvikleren Remedy Entertainment sluppet litt flere detaljer om hva vi kan vente oss av det nedlastbare spillet, som vil hete «Alan Wake’s American Nightmare».

Vi får blant annet en samarbeidsmodus, med det beskrivende navnet «Fight till Dawn», der en må overleve gjennom nattens grufullheter – selvfølgelig med flest mulig poeng på tavla.

Det er også bekreftet at spillet vil bli sluppet rundt midten av første kvartal i 2012, altså omtrent samtidig som det originale spillet blir sluppet til PC.

Jakter på (serie)morderisk dobbeltgjenger

«Alan Wake’s American Nightmare» er ikke «Alan Wake 2», men et frittstående XBLA-spill, der Wake havner i en alternativ virkelighet hvor han må kjempe seg forbi alskens overnaturlige vesener i jakten på sin onde dobbeltgjenger, Mr. Scratch.

Scratch er nemlig en seriemorder med overnaturlige krefter, som har en ond plan for Wakes kone, Alice. På toppen av det hele har grufulle fantasier en lei tendens til å bli virkelige, der Wake forfølger Scratch mot byen Night Springs. I skoene til Wake, må du lære å kontrollere selve virkeligheten, om du vil redde deg selv og din kone.

I likhet med det originale spillet, vil du nok en gang bekjempe mørkets krefter med et så passende våpen som lys.

Kompetitiv samarbeidsmodus

Den nyannonserte co-op-modusen ser ut til å basere seg på en velkjent oppskrift. Spillerne må prøve å overleve en hel natt mens det bøtter på med fiender.

Diverse opplåsbare våpen er også med på laget, fra signalpistoler til spikerpistoler til maskinpistoler, og er strødd utover landskapet.

Målet er ikke bare å overleve, men også å samle flest mulig poeng, da Remedy setter opp poengtavler på verdensveven.

«Alan Wake’s American Nightmare» kommer til Xbox LIVE Arcade i første kvartal 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3