«Street Fighter X Tekken» har fått dato

De to slåsskjempene møtes til våren.

15. oktober 2011 12:55

Under fjorårets Comic-Con i San Diego annonserte Capcom et uvanlig samarbeid som kommer slåssespillentusiaster til gode. Nemlig at «Street Fighter» og «Tekken» skal møtes i ett og samme spill: «Street Fighter X Tekken».

- Dette er historisk, sa «Street Fighter»-produsent Yoshinori Ono, da han slapp nyheten sammen med Katsuhiro Harada fra Namco Bandai Games.

 Capcom står for utviklingen

- To rivaliserende fighting-spill står på den samme scenen. Dette er ikke bare et oppgjør mellom «Tekken» og «Street Fighter», men også et vanskelig valg for Capcom og Namco Bandai Games. Så jeg vil gjøre mitt aller beste, fortsatte Ono.

Det er nemlig «Street Fighter»-studioet som står for utviklingen av spillet, og deres spillmekanikk som ligger til grunn.

Det betyr blant annet at «Tekken»-figurene får helt nye «super art moves», for å matche dem fra den andre serien, skriver GameSpot.

Slippes til våren

I går, under New Yorks Comic-Con, annonserte utvikleren ifølge GameSpot at spillet slippes den 9. mars i Europa, tre dager etter nordamerikanerne får slå seg løs.

Datoen gjelder Xbox 360 og PlayStation 3.

Capcom annonserte riktignok i samme slengen at de har begynt å utvikle spillet også for PC, men uten å ha satt noen slippdato på den plattformen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3