Det er det amerikanske Xbox-magasinet Xbox World som mener de har informasjon om en liten håndfull titler som kommer til den neste generasjonen.

Under rykteseksjonen av magasinet påstås det at Rare, som visstnok jobber med et mer voksent spill, Lionhead og Turn 10 har prosjekter i ilden som vil komme på Microsofts neste konsoll.

Lionhead jobber som kjent med «Fable 4», som ikke kommer før i 2013, og Kinect-spillet «Fable: The Journey». Turn 10 er forøvrig høyaktuell for tiden med «Forza 4», som kommer 14. oktober. Kjetil er forresten i sving med en anmeldelse as we speak.

Det ryktes også, i følge Xbox World, at «Saints Row 4» allerede er i planleggingsfasen for den neste generasjonen med konsoller. Det tredje spillet i serien «Saints Row: The Third» kommer den 18. november.

Nytt «Alan Wake» også?

- Kan dette være hvorfor vi ikke har hørt noe om «Alan Wake 2»? (JA), spør og svarer magasinet seg selv.

Det er riktignok lenge siden vi har hørt noe fra den kanten, men de glemmer kanskje i farten at Microsoft gikk ut og sa at de var misfornøyde med salget av det første spillet - og at de derfor ikke hadde noen planer om å støtte opp utviklingen av en oppfølger.

- Spillet solgte ikke så godt som vi hadde ønsket, sa Microsoft Studios' Phil Spencer den gang. 

- Jeg vet ikke om Remedy har signert spillet med noen.

Dette betydde derimot ikke at det var noe ondt blod mellom Microsoft og Remedy. Spencer forteller videre at han er mer enn villig til å jobbe med utvikleren ved et senere tidspunkt.

- Jeg har veldig gjerne lyst til å jobbe med Remedy igjen. Vi er i samtale med dem.

 

Nytt på E3?

Xbox-oppfølgeren, gjerne kalt «720», vet vi ingenting om enda. Microsoft søkte etter hardware-designere først i mars i år under GDC, men det er mange som forventer at det skal vises noe på neste års E3-messe.

Neste generasjon med hjemmekonsoller sparkes uansett i gang neste år med lanseringen av Nintendos Wii U. Akkurat når er det derimot ingen som vet helt presist.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer