Se den første «DiRT 3»-traileren!

Kort ned ventetiden med rykende fersk video fra Codemasters rallykonge.

2. august 2010 09:49

Codemasters annonserte i mars at det blir et tredje DiRT-spill, ventet først til neste år. I tillegg jobber selskapet med en annen oppfølger med fire hjul. «GRID 2» ble nemlig avslørt i forrige uke, sammen med planene om en Operation Flashpoint-oppfølger.

I intervjuet med Develop, der den britiske utvikleren for første gang snakket om «GRID 2», ble det fokusert på at studioet for tiden jobber flittig med å bygge videre på sin EGO-spillmotor – og at de investerer tungt i teknologi for å gi alle disse nevnte spillene et oppdatert ytre.

I høst får vi se hvor langt utviklerne har kommet, gjennom «F1 2010» som Gavin Cheshire hos Codemasters tipper kommer til å imponere.

- Det neste F1 vil vise hvor EGO står på dette tidspunktet. Jeg tror folk vil være enige i at den antageligvis har den beste vær-effekten i noe spill til nå.

«DiRT 3» er altså ikke ventet før i 2011. Den aller første traileren ble vist på den amerikanske sportskanalen ESPN under X-Games i helga, og viser oss minst fire årstider samt en rekke miljøer, noe som harmonerer bra med det Cheshire uttalte om de imponerende væreffektene de klarer å tyne ut av EGO-motoren.


Foreløpig har ikke Codemasters bekreftet en lanseringsdato eller konsoller for «DiRT 3».

Se den ferske traileren her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3