«Red Dead Redemption» på Hollywood-vis

Regissøren bak filmer som «The Road» og «The Proposition» har tolket Rockstars ferske westernspill. Se den 30 minutter lange kortfilmen her.

8. juni 2010 13:54

Rockstar Games er flinke med det å få oppmerksomhet rundt spillene sine. Enten om det er den mer negativt ladede, som å inkludere grove sex-minispill i «Grand Theft Auto: San Andreas», eller som her; å hyre inn en etablert Hollywood-regissør til å tolke materialet fra deres seneste spill, «Red Dead Redemption».

NB! Se den 30 minutter lange kortfilmen nederst i saken.

I spillet, som for tiden topper salgslistene i store deler av verden, blir du kjent med John Marston – en tidligere kriminell som er på vei tilbake på den smale sti. Det er lettere sagt enn gjort når du befinner deg i det Aller Villeste Vesten.

Les også: Anmeldelse av «Red Dead Redemption».

Regissør John Hillcoat har fått tilgang til et stort arkiv med scener fra spillet, og har smidd en 30 minutter lang kortfilm basert på dette materialet. Filmen har nylig blitt vist både på amerikansk og engelsk TV, og nå har den omsider havnet på nettet.

Australske Hillcoat har tidligere erfaring med denne slags folketomme miljøer i filmene sine. Nå sist i «The Road», basert på bestselgerboka til Cormac McCarthy, der vi følger Viggo Mortensen og hans sønn er på vandring i en postapokalyptisk, mørk film.

Han har også regissert «The Proposition» (2005) basert på et manus signert Nick Cave. Dette er en film som i høyeste grad passer i western-kategorien.

Rockstar har allerede gitt oss de første detaljene rundt den helt nye samarbeidsmodusen i «Red Dead Redemption» som blir gjort tilgjengelig for nedlasting til PlayStation 3 og Xbox 360 den 22. juni. Her får vi boltre oss med seks co-op-oppdrag der du kan spille sammen med inntil tre andre. Outlaws to the End, som denne spillmodusen er kalt, blir gratis å laste ned fra PSN og XBLA.


Se kortfilmen, kalt «Red Dead Redemption: The Man From Blackwater»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3