Nytt Star Wars-spill får slippdato

«Star Wars: The Force Unleashed II» treffer butikkyllene i slutten av oktober, bekrefter LucasArts.

5. mai 2010 13:48

Utviklerne valgte datoen for denne annonseringen med omhu, for 4. mai er nemlig uoffisiell nasjonaldag for alle Star Wars-fans. På spillets Facebook-side tikket det derfor ut nyheter om hva som blir endelig lanseringsdag for «Star Wars: The Force Unleashed II».

Spillet skal ut 26. oktober, i hvert fall for USA sin del, og lanseres da til Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS og Wii, samt PSP.

Les også: Vår anmeldelse av «Star Wars: The Force Unleashed».

Det første spillet lagt til denne delen av det rikholdige Star Wars-universet ble sluppet høsten 2008. Siden har det solgt utrolige sju millioner eksemplarer, ifølge Gamespot. Og det til tross for at spillet jevnt over bare fikk OK anmeldelser.

I tillegg har LucasArts skrytt av at dette er tidenes raskest selgende Star Wars-spill. Derfor kom det ikke som en bombe når nyheten om en oppfølger sprakk under Spike TV Video Game Awards i desember 2009.

I «Star Wars: The Force Unleashed» fikk du rollen som, Starkiller, den onde Darth Vaders løpegutt og må reise rundt i universet for å jakte på Jediriddere. Dermed er det duket for timer med fekting og slåsskamper. Du får også kjennskap med hvor kraftig The Force kan være – både på godt og ondt.

Spillet var ment å skulle fylle ut historien mellom de to filmtriologiene, og det skal også oppfølgeren gjøre. Det er tynt med informasjon rundt «Star Wars: The Force Unleashed II»-informasjon foreløpig, men LucasArts har i hvert fall sagt at spillet vil fortsette der forgjengeren sluttet og du får nok en gang spille som Starkiller.

Se traileren som annonserte «Star Wars: The Force Unleashed»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3