Prince of Persia-detaljer avslørt

Ubisoft letter på sløret rundt det nye Prince of Persia-spillet.

15. desember 2009 11:43

Vi skrev nylig om annonseringen av det nye Prince of Persia-spillet som skal korresponere filmen. Spillet har fått navnet «Prince of Persia: The Forgotten Sands» og det ble nylig vist en trailer til spillet på Spike TVs prisutdeling.

Nå avslører Ubisoft flere detaljer om spillet, og kanskje mest overraskende: Handlingen har absolutt ingenting med den kommende filmen å gjøre.

- «The Forgotten Sands» er på ingen måte koblet til filmen, utenom at det er basert på det samme universet som vår egen Sands of Time-serie.

- Prinsen fra «The Forgotten Sands» er samme prinsen spillerne møtte i «Sands of Time», «Warrior Within» og «The Two Thrones», og historien har ingenting med filmen å gjøre.

- Vi er glade for at filmen vil eksponere så mange for det universet vi elsker så mye, og veldig glade for talentet som er involvert med den, uttaler produsent Graeme Jennings i en pressemelding.


TILBAKE TIL FREMTIDEN OG TILBAKE

Pressemeldingen avslører også at muligheten for å manipulere tid er tilbake, men Ubisoft annonserer også at prinsen vil ha «kontroll over naturen», uten å gå mer i detalj.

- Prinsen vil ha krefter som jeg bare kan omtale som kontroll over naturen.

- Hva det nøyaktig betyr er noe jeg ikke kan snakke om for øyeblikket, men jeg tror det kommer til å bli veldig spennende for fansen når vi avslører mer detaljer om det, forteller Jennings i pressemeldingen.

Han avslører også at tegneseriegrafikken fra det forrige spillet blir erstattet av en mer virkelighetsnær presentasjon.

- Vi satser på det vi kaller Tusen og én natt-inspirert realisme, som passer med de andre Sands of Time-spillene.

- Vi har veldig kraftig teknologi til rådighet som hjelper oss å skape minneverdige øyeblikk som ikke hadde vært mulig før, sier Jennings.

Det er den såkalte Anvil-motoren til Ubisoft som brukes til «Prince of Persia: The Forgotten Sands».

Denne motoren ble sist brukt i «Assassin’s Creed II», men ble også brukt i forrige «Prince of Persia», men da med et litt annet visuelt uttrykk.

Les også: Anmeldelse av «Assassin’s Creed II».
Les også: Anmeldelse av «Prince of Persia».
Les også: Anmeldelse av «Prince of Persia Epilogue»

Det kan også virke som om det blir mer fokus på slåssing i neste spill.

Pressemeldingen påpeker «store  multifiende-kamparenaer med svimlende akrobatikk i gigantiske omgivelser».

«Prince of Persia: The Forgotten Sands» har planlagt utgivelse i mai 2010 og utvikles til Xbox 360, PS3 og PC, mens det utvikles egne versjoner til Wii, Nintendo DS og PSP.

Se trailer her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3