Uncharted til PSP?

Naughty Dogs Evan Wells uttaler seg på en måte som kan antyde at vi får se en håndholdt Nathan Drake en gang i fremtiden.

2. oktober 2009 14:43

Det andre Uncharted-spillet, med undertittelen Among Thieves, er ute i butikkene snart. I mellomtiden har det rullet inn med toppkarakterer.

PressFires anmelder mener at vi står overfor et vannskille i spillverdenen, og kaller spillet for «neste generasjons actioneventyr».

Les også: Vår anmeldelse av «Uncharted 2: Among Thieves».

HINTER OM PSP-UNCHARTED

Utvikler Naughty Dog er for tiden på en aldri så liten presseturné for å reklamere for spillet som slippes 14. oktober i Norge.

I den forbindelse kommer Evan Wells i studioet med en interessant uttalelse i et intervju med nettsiden Examiner som definitivt kan tolkes i interessante retninger.

- Vi ville ha elsket å se Uncharted vokse også utenfor PS3.

- Det ville vært interessant å se hva slags endringer i designen man måtte ha gjort til et håndholdt system.

- Men akkurat nå er Naughty Dog utelukkende fokusert på PS3-utvikling, så vi kan ikke love noe fra oss i nærmeste fremtid, uttaler Wells.

Naughty Dog har tidligere slått fast at de på ingen måte er ferdig med Nathan Drake, hovedpersonen i Uncharted-spillene, gjennom oppfølgeren som kommer ut om et par uker.

Spørsmålet er om man nå både har begynt å jobbe med et tredje PS3-spill, og kanskje også leker med tanken om et PSP-spill.

Les også: Åpen «Uncharted 2»-beta før lansering.
Les også: Lag egne videoer i
«Uncharted 2»

.

Det er ikke bare i spillenes verden at man ser potensial for den nevenyttige eventyreren. Tidligere i år skrev vi om planene som foreligger om å lage en filmatisering av det første Uncharted-spillet.

«Uncharted 2: Among Thieves» slippes eksklusivt til PlayStation 3 den 14. oktober.

Se video:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3