Nå blir Wii U bedre

Stor oppdatering ute.

26. april 2013 10:05

(PressFire.no): Da Nintendo på slutten av fjoråret lanserte sin nye spillkonsoll, Wii U, var det ekstremt treige menysystemet noe av det som ble kritisert mest.

Når du navigerer menysystemet får du ofte lasteskjermer som kan bruke overraskende lang tid.

Kort etter lansering av Wii U beklaget Nintendo den skrantende brukeropplevelsen og lovet en oppdatering som fikser mange av problemene.

Kjappere menyer

Nå ligger denne oppdateringen endelig klar for nedlastning, og har versjonsnavnet 3.0.

Det er ikke bare hastigheten i navigeringen som forbedret, det introduseres også en rekke nye funksjoner.

Blant annet vil konsollen nå bli i stand til å laste ned og installere oppdateringer og spill selv om konsollen står i stand by-modus. Nå kan du også velge å prioritere nedlastingene.

I tillegg vil spill eller programmer som er kjøpt i eShop lastes ned i bakgrunnen og installeres når de er ferdig lastet ned.

Nå blir det også mulig å gå rett i Wii-modus ved å holde B-knappen inne mens Wii U-logoen vises idét du skrur på maskinen.

Mulighetene for å flytte på spill blir også forbedret – det blir blant annet mulig å flytte innhold mellom to USB-disker.

Flere deler av Wii U-tjenestene, inkludert nettleseren, har nå også fått støtte for Wii Remote og Wii U Pro Controller.

Du kan lese mer om forbedringene her.

Her er en video fra Nintendo, som visstnok skal vise hvor mye kjappere det har blitt å komme seg fra et spill til hovedmenyen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3