Utgitt i USA, utsatt til neste år i Europa

Hvorfor må vi vente på «Scribblenauts Unlimited»?

23. november 2012 09:38

(PressFire.no): Wii U-spillet «Scribblenauts Unlimited» blir utsatt. Opprinnelig var planen at dette verbale plattformspillet skulle slippes sammen med lanseringen av Nintendo-konsollen.

De har allerede klart det i USA, der Wii U ble lansert forrige uke.

Utvikleren 5th Cell er mystiske når det gjelder årsaken til denne utsettelsen. Ifølge Eurogamer gjelder det ikke oversettelser eller støtte for andre språk, ettersom den slags allerede er med i USA-versjonen av «Scribblenauts Unlimited».

- Det skyldes ting jeg ikke kan snakke om før i 2013, skriver 5th Cell-sjefen Jeremiah Slaczka på NeoGAF-forumet.

- «Scribblenauts» og «Super Scribblenatus» ble lansert samtidig i USA og Europa. Tro meg, jeg vil ha pengene deres, fortsetter han humoristisk.

- Dette skyldes andre ting enn det som er en del av utviklingen, skriver Slaczka.

Rock, Paper Shotgun har fått en kommentar fra utgiveren Warner Bros. Interactive. De forklarer ikke hva utsettelsen skyldes, men sier at de «snart» vil forklare hvorfor.


Spillet er i tillegg til Wii U, også lansert til pc (via Steam) i USA og 3DS. Ikke i Europa. Foreløpig har det fått en foreløpig Europa-lansering «tidlig i 2013».


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3