«Skyrim» til Wii U?

- Slettes ikke umulig, sier Bethesda.

26. september 2011 19:34

Nintendos neste hjemmekonsoll kommer til neste år. Mye surr rundt hva i all verden greia er for noe enda, men Nintendo påstår hardnakket at de i hvert fall skal ha tredjepartsstøtten i orden. Utviklerne er i utgangspunktet i hvert fall ikke direkte negative til Wii U.

Sist ute med en kommentar er Pete Hines, PR-guru hos Bethesda Softworks. Han ble spurt av ONM, Official Nintendo Magazine, om muligheten for at «The Elder Scrolls V: Skyrim» kommer til konsollen.

- Det er definitivt en mulighet. Vi vurderer alle plattformer som kan støtte spillene vi prøver å lage, svarer Hines, før han fortsetter:

- Det er nøkkelordet her: konsollen må støtte spillet slik det er designet.

Med maskinkraft som visstnok glatt overgår PlayStation 3 burde det ikke være noen problemer å få spillet til å kjøre godt på Wii U, men håpefulle Nintendo-fans bør kanskje ikke ikle seg glassrustning enda.

- Jo flere forandringer vi gjør til spillet, jo vanskeligere blir det. Det å lage et spill er en enorm prosess. Bare det å gjøre det på 360, PS3 og PC... Jeg tror ikke folk helt skjønner mengden med arbeid som går med på å gjøre det.

- All testingen som må gjøres, på hver plattform til hvert språk. Det er en ganske svær oppgave.

LES MER: Vi har sett «Skyrim» i aksjon.

LES MER: Mer enn én gang.
LES MER: Mange ganger, faktisk.
LES MER: Wii U har vi sett også - og prøvd!

«The Elder Scrolls V: Skyrim» kommer til PS3, 360 og PC den 11. november. En eventuell Wii U-versjon vil ikke komme før tidligst april 2012 (konsollen kommer en gang etter finansåret 2011, som slutter 31. mars), men sannsynligvis senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3