Nintendo: - Du burde ikke anta at spillene vi viste var ekte

Avsløringsvideoen av konsollen viste ikke spill i aksjon.

24. oktober 2016 16:48

(PressFire.no): På torsdag avslørte endelig Nintendo sin nye konsollsatsing – Nintendo Switch.

Den nye konsollen har gått under kodenavnet Nintendo NX, men ble forrige uke kunngjort som Switch og blir en hybridkonsoll som både kan kobles til tv, men også tas med ut.

Saumfarte videoen

I videoen vises det fram en rekke spill, hvor flere av dem viser hvordan Nintendo ser for seg at konsollen skal åpne opp for nye måter å ta med seg spill og inkludere andre.

Men om du trodde at spillene i videoen faktisk kjørte på den nye konsollen, må du tro om igjen.

Det viser seg at spillene ikke kjørte på konsollene, men har blitt lagt på i ettertid, noe som ikke er spesielt uvanlig i denne typen promovideoer.  

Enkelte ser ut til å ha blitt skuffet over at videoen ikke viser ekte spill, mens andre påpeker at dette er vanlig praksis i denne typen videoer.

- Kjørte ikke spill

En talsperson fra Nintendo har bekreftet overfor Eurogamer og påpeker at den er ment for å «forklare hvordan Nintendo Switch fungerer».

- Vi ville forkynne i en video som kan stå på egne bein hvordan Nintendo Switch representerer en ny æra for videospill-systemer, heter det videre.

Personen fra Nintendo sier også at «man ikke burde anta at det du så i videoen representerer faktiske spill».

Det hører også med til historien at videoen avslutningsvis har en tekst som sier at «videoene ikke er av ferdige spill og at grafikk og funksjoner kan bli forandret».

Videoen har fått ekstremt populær og har vært blant de mest populære videoen på YouTube de siste dagene. I skrivende stund har den blitt sett over 17 millioner ganger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3