- Nintendo NX er en fantastisk maskin

Ubisoft har flere prosjekter gående, og produksjonen av konsollen skal være i gang.

23. september 2016 15:52
Yves Guillemot.

(PressFire.no): NX skal være en hybridmaskin som kombinerer spilling på tven i stua med muligheten til å bare ta den med i lomma. Dette er også noe sjefen i The Pokémon Company har uttalt.

Men også andre utviklere har sagt at de er begeistret for den nye konsollen.

Ubisoft har i det siste nærmest vært det eneste selskapet som har stått ved Nintendos side på hjemmekonsollfronten, der de er en av få tredjeparter som har gitt ut spill til Wii U.

Ubi-general Yves Guillemot snakket nylig med Gamespot om den kommende maskina, og han virker gira på å se hva Nintendo kan gjøre.

- Den nye Nintendo-konsollen er en fantastisk maskin. Det er en skikkelig ny tilnærming, og den er virkelig Nintendo. Vi elsker den, sier Guillemot.

Han avslører også at selskapet jobber med en del andre prosjekter til NX i tillegg til det allerede annonserte «Just Dance».

- Vi ser at spillere er mer åpne [for nye spill] når det kommer nye maskiner. Så vi har sjansen til å komme med noe vi aldri har gjort før - fordi vi vet at om vi er først ute, så vil folk prøve spillene våre og kanskje greier vi å komme oss inn på den sjangeren.

- For eksempel ville folket vårt lage et spill som «Zombi U», og de var glade for at vi bare kunne bruke Wii U  for å gjøre det. Maskinen er et verktøy for å uttrykke oss selv.

I et separat intervju med IGN utdyper han hva han mener om NX, og sier Nintendo har bygd inn noe helst spesielt.

- Jeg mener at grensesnittet er veldig attraktivt. Det er en maskin som er enkel å bruke for alle. De har bygd inn noe som vil gi oss sjansen til å ha en annerledes opplevelse enn det som finnes i dag. Det er dette jeg liker – at de kommer med noe nytt som er skrudd til det vi faktisk har lyst på nå.

Samtidig kommer det rapporter om at produksjonsselskapet Foxconn nå har startet produksjonen av NX på et tidlig stadie. En testrunde skal allerede ha begynt, noe som vanligvis er for å sjekke at alt fungerer som det skal.

Disse tidlige maskinene vil sannsynligvis bli brukt til intern testing og eventuelt promobruk.

Det skal være lagt opp til produksjon av rundt 10 millioner maskiner for 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3