Vi arrangerer «Smash»-suksessen igjen

Velkommen til Eclipse 2.

30. juni 2016 21:21
Fra fjorårets Eclipse

(PressFire.no): I fjor smalt vi til med Norges største «Smash Bros»-turnering, Eclipse.

Eclipse var en av Major-turneringene i «Super Smash Bros. Melee», hvor flere av verdens aller beste spillere kom til Oslo for å slåss om premiepotten på over 120 000 kroner.

Spillere fra elleve land valfartet til Norge, inkludert toppspillere som Armada, Leffen, Plup, Axe, Westballz, Ice, Overtriforce og Wobbles

Hele greia var en kjempesuksess for oss, og over 500 personer var innom turneringen. Det var med andre ord smekkfullt i Kanonhallen på Løren, så det ble raskt klart at vi måtte flytte på oss om vi skulle ha rom for ekspansjon.

Gjør Team Bergen comeback?
Gjør Team Bergen comeback?

Ny runde!

Så i år girer vi kraftig opp.

Eclipse 2 foregår fra 21. til 23. oktober, og som vanlig samarbeider vi med godfolka i Smash Norge.

Vi har også teamet opp med Thon Hotels for å gjøre Eclipse 2 til et skikkelig hotell-event. Vi flytter hele turneringen ut til kongresshallen ved Thon Hotel Gardermoen, hvor vi får over tre ganger så stor plass som i fjor.

I tillegg legger vi til en tredje dag, for å få bedre tid til gjennomføringen av selve turneringene uten å måtte slåss mot klokka. Vi regner med å ha god plass og tid til over 800 deltakere i år.

En gladnyhet for de som spiller på Wii U - mer fokus vil bli lagt på «Smash 4» denne gangen, hvor vi legger til en skikkelig Doubles-turnering også. I fjor hadde vi over 100 spillere i «Smash 4»-delen av Eclipse, og vi har stor tro på en økning der.

Med oss for livestreaming kommer tyskeren Philipp «Liva» Bürkner, som er kjent over hele verden for sin tekniske innsikt og gode produksjoner i selskapet Geeky Goon Squad. Han har vært offisiell streamer for turneringer som BEAST, Dreamhack og Cannes Winter Clash, så dette blir good stuff.

Verdens-ener Armada er
allerede bekreftet for Eclipse 2.

Mye kult på trappene

Vi har også fått med oss Alexander «Lolex» Gabrielsson, Håvard «Howie» Ottosen, Anders «WiiASE» og Astrit «Gardex» Radenovic Mehmeti til å ta seg av selve turneringene.

 Fremover kommer vi til å avsløre alt fra teknisk moro (vi har kule ting på gang), stream-info (det blir mange), hvor mye penger som kommer til å ligge i potten i år, samt hvilke talenter som kommer.

I mellomtiden kan du besøke vår splitter nye Eclipse 2-side her, hvor du finner billetter og hotellinfo. Jo raskere du bestiller, jo bedre priser får du.

Dette er e-sporthappeningen du ikke vil gå glipp av!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3